yuzusenchatea
Yuzu Sencha
14,1754,41 incl. BTW Select options

Yuzu Sencha

14,1754,41 incl. BTW

Yuzu Sencha Thee Blend
Oorsprong: Yame (Sencha), Okayama (Yuzu)

Yuzu is een citrusvrucht die Japan vertegenwoordigt. Het heeft een sterke aroma en is rijk van smaak. Dit product is een originele blend van TEA THE MOMENT. Het is een mengsel van yuzu en sencha.

(0 klantbeoordelingen)
Guaranteed Safe Checkout

Beschrijving

Yuzu is een citrusvrucht die Japan vertegenwoordigt

Yuzu is een citrusvrucht die afkomstig is uit China en Zuid Korea. De vorm is vergelijkbaar met een mandarijn. De citrusvrucht heeft een gele kleur zoals een citroen en smaakt erg zuur. De geur is overweldigend en verfrissend.
Vandaag de dag consumeert en produceert Japan de grootste hoeveelheid yuzu. De zure smaak en de overweldigende en verfrissende geur zorgen ervoor dat de yuzu erg gewild is bij Japanners. Zij gebruiken de yuzu in de keuken om het eten extra smaak te geven en daarnaast verwerken ze de vrucht ook in sake en jam. Yuzu is dan ook enorm geliefd bij de meeste Japanners en wordt als onmisbaar gezien voor de Japanse smaak.

Originele thee blend van TEA THE MOMENT

Deze thee blend is door vallen en opstaan ontstaan. Graag wilde ik graag een thee maken om andere mensen bekend te maken met de yuzu citrusvrucht.
Om de overweldigende en verfrissende geur van de yuzu te benadrukken, hebben we deze gemengd met sencha en wat theestengels ook wel bekend als kukicha.

Extra informatie

GewichtN/B
Afmetingen220 × 130 × 50 cm
Size

50 g, 100 g, 200 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Toon beoordelingen in alle talen (1)

Wees de eerste om “Yuzu Sencha” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *